žena.hr kutijica rujan&listopad

Mislila sam kako u rujnu neću pisati o žena.hr kutijici jer po meni baš i nije vrijedna spomena, ali sad kad mi je stigla ova za listopad, spomenut ću obje.

dsc01211
žena.hr kutijica – rujan

Dakle, rujansko izdanje, nakon ljetne pauze, me i nije baš oduševilo. Poklon bon poliklinike Milojević vrijedan 500 kn je meni osobno totalno neiskoristiv, a vjerujem i većini cura koje kupuju kutijicu. A onim ženama koje u poliklinici obavljaju kojekakve tretmane i zahvate, zasigurno 500 kn ništa ne predstavlja – pogotovo ne razlog zbog kojeg bi naručile kutijicu za 75 kn.

Nadalje, tester Nivea Care kreme viđen je već u nekoj od predhodnih kutijica tako da je već stvarno dosadan. Isto tako, Borotalco dezodorans iskače iz svake kutijice koju sam do sad imala. Izgleda da se razbacuju s njim jer ih ne mogu prodati 😉

Jedini proizvod iz ove kutijice koji je zaista ok i naći će dragocjeno mjesto u mojoj kupaonici je Pearl Drops Coffee & Tea pasta za izbjeljivanje zubi. Koristim ga ujutro i navečer i nadam se bjeljim zubima  kroz neko vrijeme 🙂

U kutiji su se našli još i testeri Lactovit Original i Lactourea gela za tuširanje. Tester Bonacure Oil Miracle Rose Oil ulje za kosu i vlasište od 5ml je odličan, priznajem, ali isto već viđen.

Bio je tu i Lancôme Advanced Génifique serum od 7ml čije je puno pakiranje vrijedno 500 kn, ali ja ga još nisam koristila i ne znam kad ću. Od njega će mi navodno konture očiju djelovati mladolikije, otvorenije i vedrije. Jedva čekam da dođe era mog trackanja serumima visoke vrijednosti i magične učinkovitosti, a to će vjerojatno biti kad djeca krenu na faks (sad imaju  3 god i 7 mj).

Eto, to je to o ovoj kutijici, a sad se bacam na listopadsku koja mi je malo bolja i ulijeva nadu da ću ju naručiti opet.

dsc01277

dsc01278
žena.hr kutijica – listopad

Ova kutijica me razveselila na prvu jer me ubola u oči Afroditina krema jasmin&magnolia. Prefino miriše, a Afroditinu kozmetiku i inače respektiram tako da jedva čekam potrošiti  dvije načete da i ova uđe u upotrebu.

dsc01280

Batiste šampon za suho pranje je isto već viđen masu puta, ali  zato su Isla pastile sa đumbirom, medom i islandskim lišajem došle ko naručene mom suprugu!

Tester Sanytol višenamjenskog sredstva za čišćenje i dezinfekciju meni je došao kao “kec na desetku” jer volim čistiti, stalno čistim i blago sam opsesivno-kompulzivna glede čišćenja. Ovo sredstvo bez klora, ubacit ću u bocu sa štrcaljkom i lagano laštiti sve što stignem, kad stignem.

dsc01279

Nivea je opet ubacila svoje testere u ovu kutijicu i to iz svoje nove linije “haarmilch” – šampon i regenerator koje ću uskoro iskoristiti i vidjeti isplati li se investirati u puno pakiranje. Do sad sam Niveom uvijek bila zadovoljna i pretpostavljam da će tako i ostati.

dsc01283

Također se tu našao, kao gotovo redovit insajder kutijica, Vichy tester i jedna Bajaderica koju jedem upravo dok tipkam ovaj post.

Meni je ovo izdanje kutijice sasvim u redu ponajprije zbog proizvoda koji će naći namjenu kod mene osobno (Afroditina krema, Niveini testeri), u mom kućanstvu (Sanytol sredstvo za čišćenje) i kod članova moje obitelji (pastile za supruga). Ovakvih kutijica trebamo više, a ne da se ubacuju kojekakvi neiskoristivi bonovi (Varteks – u slučaju da potrošiš 1 700 000 kuna, dobiješ popust na drugi artikl ;-), Milojević????…).

Kakva je vama kutija, u slučaju da ste ju stigli ugrabiti?

Podržavate li ubacivanje “neiskoristivih” bonova unutar njih?

 

 

 

4 misli o “žena.hr kutijica rujan&listopad

  1. Obje kutije su loše, ali rujanska je nenadmašivo loša. Zato sam ih preskočila… Da budem iskrena, zlo mi je od Nivee, a pomalo i od Borotalca, a nažalost, bez njih te kutije (ne mislim konkretno na Ženu.hr) ne bi valjda imale dovoljno sadržaja. Ženina ljetna mi je bila predobra, a ovo sad je hladan tuš.
    Protiv sam i lijekova i dodataka prehrani u kutijama, ali mnogi to vole pa podržavam zbog tog dijela ljudi, ali ovi poklon bonovi su bezobrazluk. To može ići samo kao bonus uz sadržaj koji zadovoljava broj i bez njega.

    Sviđa mi se

    1. I ja sam isto protiv lijekova i dodataka prehrani (vitamina, shakeova, šumećih tableta…), ali ajde, ove pastile su sad u vrijeme kašljucanja, promuklosti i sveukupnih jesenskih prilika dobro došle bar nekome u kućanstvu (meni osobno ne jer dojim).
      Pa bolje da ne izbace jedan mjesec kutijicu ako već nemaju dovoljan broj suradnji s brendovima da bi ju kvalitetno napunili…
      Ali Borotalco dezići, Batiste šamponi za suho pranje kose i Nivea testeri su toliko učestali da stvarno idu na živce 😦 A što mogu kad me veseli ta neizvjesnost i čekanje kutijice više nego što se razočaram?…

      Sviđa mi se

  2. A zbog cega toliko idete protiv lijekova?Nije da ce te se otrovati od istih…Sta je lose u vitaminima?Niko te ne tjera da ih pijes ako ne zelis ali ok su kad dodje vrijeme gripa i prehlada.Ja u kutijicama mrzim 501 kremu ili serum za lice ili 1500 maskaru koje vec sve cure imaju.Onak’imas hrpu sminke jel ti malo?Inovativniji mi je tamo neki vitaminski sejk nego 55 sjajila nekog brenda i pasta za zube od 20 kuna koju mozete kupiti u svakoj lokalnoj trgovini

    Sviđa mi se

    1. Ma ne… Nisam ja generalno protiv takvih stvari u kutijici samo mi krivo kad ih stave jer ih ja trenutno ne mogu konzumirati – dojim – pa radije ne bih eksperimentirala sa unošenjem istih (p.s. na svemu piše nije za trudnice i dojilje). A kad prestanem dojiti, već će im proći rok trajanja. 😦 Fora mi je kad stave pastu, četkicu, maskaru, balzam za usne, kremu za ruke – ono kaj se zna da ne bude stajalo, potrošit će se jer to svakodnevno trošimo. Ali tko bi nam svima udovoljio, jel tako???

      Sviđa mi se

Komentiraj