Nivea Q10 plus anti-wrinkle (noćna) – prvi dio od dva

Danas mi je stigla krema za lice osvojena u studenom na jednoj Niveinoj nagradnoj igri i baš sam se ugodno iznenadila. Odlučila sam ju koristiti neko vrijeme i napisati recenziju o njoj. Za sad ću samo napisati svoje prve dojmove.

Krema je pakirana u tamno plavoj kutijici umotana u celofan. Također ima i zaštitnu foliju na sebi ispod poklopca. Skidajući celofan mislila sam da je u pitanju samo jedna obična kutijica, ali iznenadila sam se. Unutar kutijice postoje ispupčeni dijelovi i na dnu i na vrhu koji sprečavaju kremu da pleše u njoj i na taj način ju čuvaju od razbijanja. To se meni učinilo jako bitnim kad je se dočepao moj jednogodišnjak 😉

DSC09003          DSC09009

Nadalje, količina kreme je standardna, radi se o 50 ml. Na prvu je vrlo ugodnog mirisa, a dalje ću vidjeti kako će se moje osjetilo njuha nositi s njom. Napominjem da, kad je kozmetika u pitanju, ako mi ne odgovara miris proizvoda, automatski je diskvalificiran iz mog nesesera i kupaonskog ormarića.

Ova krema je dovoljno gusta, a opet vrlo razmazive teksture. Za prvi put sam nanjela previše, ali pretpostavimo da mi se neće ništa loše dogoditi do jutra. 😉

Sastav kreme istaknut je na slici ispod pa neka čita koga zanima i kome je to bitno. Ja nisam osjetljiva na kemijski sastav kozmetike (bar do sad nisam primijetila) pa se sukladno tome i ne obazirem na sastav.

DSC09008

I za kraj vidimo što Nivea kaže o djelovanju proizvoda, a na meni je da to tek otkrijem!

“Sa redovitom upotrebom, ova formula povećava nivo prirodnog Q10 i kreatina, učinkovito se bori protiv bora iznutra, smanjuje njihovu pojavu i pomaže u prevenciji nastajanja novih bora. Intenzivno njegujuća formula regenerira tijekom noći – kada koža najbolje prihvaća hidratantnu vlagu.”

REZULTATI NA KOŽI:

– Osigurava intenzivnu hidrataciju tijekom noći.

– Bore su vidljivo smanjene.

– Za obnovljenu kožu i mladolik izgled.

DSC09006

Upotrebljava se nanošenjem svake večeri na očišćeno lice. Pa krenimo…

3 misli o “Nivea Q10 plus anti-wrinkle (noćna) – prvi dio od dva

Komentiraj