Potrošeno – empties!!!!

Eto konačno i mene sa suncem! Opet sam odlučila post posvetiti potrošenim stvarčicama i osvrnuti se na to da li su vrijedile ili nisu, barem meni…

Pa da ih najprije sve predstavim. Marljivo sam ih praznila i odlagala kako bi ih sve poslikala i bacila u kantu (za plastiku, naravno).

 

Dakle, ima tu nešto i testera, nešto punih pakiranja… Pa krenimo redom; s lijeva na desno, odozgora prema dolje.

Afroditino visočanstvo Mousse od jagode. Nisam ga samo potrošila već i pošnjofala, polizala… Stvarno je odličan, tekstura je skroz inovativna, zanimljiva, a i odlično hidratizira kožu. Jako se brzo upija i to vooooollllliiim! Relativno brzo sam ga potrošila, ali s obzirom da istovremeno koristim više mazalica za tijelo, tek sad je došao na red za recenziju. Dakle, za sve ljubitelje sočnih, voćnih i gotovo jestivih proizvoda za njegu kože, toplo preporučam. Cijena mu je 43,99 kn u Afroditinom webshopu, ali vjerujem da može biti i manja ako ga kupujete u DM-u ili nekoj drugoj drogeriji kad imaju popuste (npr. 15% na ukupnu kupnju).

Iduće je na redu Avonovo čudo od kremaste-puder podloge. Ovaj proizvod mi je među omiljenima već dugi niz godina i nikad mi se ne dogodi da ga ne trošim – stalno je u optjecaju, a druge podloge i pudere vrtim, mijenjam. On je stalan. Idealan je za one koji traže srednje pokrivanje i za one koji ne vole podlogu nanositi prstima. Ima svoju spužvicu u donjem pretincu ambalaže i uvijek je spreman za korekcije. Meni se najviše sviđa njegova tekstura koja nije niti tekuća, niti suha (kao puderi u kamenu) i mom tipu kože savršeno odgovara. Od 5 nijansi svatko može sebi izabrati odgovarajuću, a meni pašu čak 3 – za svako doba godine. Kao što sam rekla, pokrivnost mu i nije neka prejaka tako da i ako malo fulate nijansu, sigurno se neće primjetiti ogroman kontrast između lica i ostalih dijelova kože. Trenutno u katalogu 05/2017 košta 44,90 kn, a zna ga se naći i po 35, pa čak i po 32 kn ako ste predana Avon Lady kao ja i ako vam ništa ne može promaknuti 🙂

Aquamaris sprej za nos je dušu dao u ovim vremenima prehlada, sezone grijanja i svega ostaloga što optužujemo za jako narušeno zdravstveno stanje naših noseva i popratne sluznice. Tim više što je domaći (JGL), volimo ga koristiti u obilnim količinama. Moje dijete je naučilo prije svakog ispuhivanja nosa navlažiti nos ovim sprejem i usudi mi se čak tužiti tatu ako ga tjera da ispuhuje nos bez da ga je kapao/špricao… 🙂 Naravno, da stvar ne bude tako jednostavna, nakon svaka dva štrca u nos, on obavezno mora istisnuti jedan u zrak i tako 33,3% ovog proizvoda ode u nepovrat, a budući da je dosta skup ako uzmemo u obzir da je to “pakirana morska voda”, onda ovaj postotak nije zanemariv! No, nema veze, bitno da ima rutinu čišćenja nosa i da kupujemo domaće, zar ne?

Sa svim do sad navedenim proizvodima imam zaista lijepa iskustva, a isto je i s ovim. Kad kupujem ispodpazušni stick, uvijek gledam da taj još nisam imala jer volim isprobavati. Ovaj Dove mi je sjeo na prvu, a ni na drugu nisam požalila. Takstura mu je baš ugodna koži, a miris onako puderast (kao što i samo ime govori). Miris suptilan. Na obrijanoj koži ne iritira, ne peče. Da li ostavlja bijele fleke na odjeći? Vjerojatno da, ne znam. Ne nosim ništa crno ni tamno pa me baš briga. Zaista sam ga voljela koristiti, a u zamjenu mu je došao drugi Dove o kojem pišem kad ga potrošim.

Uf, mislim da postajem naporna s tim Avonovim proizvodima, ali kad ih zaista voooolim! Ovaj losion je odličan i izgubljena sam kad ga nemam… Zato je i prerezan; nastojala sam ga iscijediti jer sam zaboravila naručiti novi i dok sam čekala da mi stigne, nisam imala s čim skidati šminku (a kod mene se ta rutina ne preskače!). Ali rezanje ambalaže ne pomaže ako sadržaja više nema, zapamtite to 🙂 Kao alternativu sam uzela malo bademovog ulja, ali nije pomoglo. Šminke je i dalje bilo na mojim očima pa sam nekako to umivanjem skinula… Ovaj losion je toliko nježan da samo u par pokreta blazinicom skida maskaru i sve sve sve sa očiju, a zna biti toliko jeftin (kao npr. u katalogu kampanje 5 koji sad aktualan – 14,90 kn), da ga je šteta ne uzeti kako vam se ne bi dogodilo ovo što se dogodilo meni.

Iduća je L’Occitane kremica za ruke. u putnom pakiranju, 30 ml. Krema za ruke je bila nježnog mirisa provansalskih cvjetova koji se nalaze u srcu Arlésienne. Kažu za nju da je obogaćena karite maslacem, da pomaže nahraniti i omekšati kožu te ostavlja nježni miris ruže iz Grassea, te ljubičice i šafrana iz Provanse. Tri cvijeta, koja simboliziraju ljepotu Provanse pokazuju mnoge osobine: nježnost, odvažnost i impulzivnost. Meni osobno je miris dosta intenzivan i nakon što namažem ruke s njom, neugodno mi je išta dirati tj. jesti ili piti jer miris dominira sve do idućeg pranja ruku. Ali da je ugodne teksture i da se brzo upija, ne mogu poreći. Ipak mi je draža njihova klasična krema za ruke s karite maslacem. Cijena ove kremice je oko 64 kn.

Nadalje, trošila se kod mene i Avonova nježna intimna kupka cvjetnog mirisa. Trenutno u katalogu kampanje 5 košta 24,90 kn, a zna biti i dosta jeftinija. Blaga je, ugodna i sigurna. Intimna njega na koju se možeš osloniti. Ja sam ju imala jako dugo, a trenutno je i druga, ista takva, u optjecaju.

Balein gel za tuširanje dobiven je u kompletu s losionom za tijelo koji još nije potrošen. Blagog je mirisa, bilo je ugodno tuširati se s njim i kao i svaki drugi Balea proizvod, neće vas razočarati.0-02-05-a93b09de808e1d3531711674fc2f7817a5190ab15b3063946387f5c533ba9013_full

O formuli u Pearl Drops Coffee&Tea pasti za zube kažu da je nastala unutar složenog 4D sustava za izbjeljivanje zubi, koji dubinski čisti te uklanja mrlje od kave, čaja, crnog vina, cigareta, plak, te daje dubinski sjaj. Ova pasta za poliranje zubi je klinički dokazana, nježna i sigurna, a uz svakodnevno korištenje zubima vraća prirodni sjaj i bjelinu.
Ja nakon korištenja jedne tube po uputama koje pišu na njoj nisam primjetila neku bitniju razliku u boji svojih zubi. Iako nisu problematični i još su uvijek bijeli, nekako mi se ne čini da je pasta išta odradila. Tko voli nek izvoli, ja više neću. Cijena joj je oko 35 kn.

0-02-05-3bb4f133ad6e7364f55c3cc022d19edbf6cda31acf5282fe89a68d08fa059600_full

Zadnje što sam potrošila prošli mjesec su Niveini testeri i jedan Klorane tester šampona. Za Hairmilk liniju sam već u jednom postu spomenula da sam kliknula s njom i volim osjećaj u kosi nakon pranja šamponom i regeneratorom iz te linije. Zaista mi odgovara. Ovaj drugi Nivein šampon me se nije dojmio isto kao ni Klorane šampon, jednostavno s mojom kosom nisu kompatibilni.

To je to za sada. Već sam neke proizvode potrošila u međuvremenu dok tipkam ovaj post (par mjeseci), ali njih ću spomenuti drugom prilikom.

Imate li i vi neke od ovih proizvoda?

Da li ih s guštom trošite ili jedva čekate da nestanu iz ormarića?

 

Komentiraj