Beauty Box kutijica

Došlo je vrijeme da se očitujem i po pitanju Beauty Box kutijice. Naručila sam srpanjsku (opet iz istog razloga kao i ordinacija.hr kutijicu – zato što nisam uspjela uhvatiti žena.hr kutijicu pa sam se odlučila utješiti sa dvije druge). Malo sam bila razočarana što mi nije došla brže jer sam ju željno iščekivala, a onda kad je došla već sam imala negativan stav prema njoj i njenom sadržaju.18ace1bfa92c6ad4a34fe49b5923de2bd11ed7e9eb055eda1001e8353b8fcfa7

Naravno, opet loša kamera, ali raspoznaju se proizvodi. Relativno je bogatog sadržaja. Kažem “relativno” jer vrijednost proizvoda definitivno višestruko prelazi cijenu kutije (100 kn), ali u odnosu na ostale kutije, pri tome prvenstveno mislim na žena.hr (75 kn, koja je moj favorit), nije toliko bogata i raznolika, tj. proizvodi u njoj meni nisu atraktivni. Što opet ne znači da nekom drugom ne bi bili “pun pogodak”.

Pa ‘ajmo redom. Čim se kutija otvori, u oči upada pink toaletna torbica u kojoj je L’erbolario gel za tuširanje sa mirisom indijskog jasmina, 75 ml – kažu, putno pakiranje. Meni jako fino miriše i veselim se tuširanju s njim. A torbica je baš zgodna za organizirati par balzama razasutih po torbi. 😉 Inače, puna cijena ovog gela za tuširanje je 86,90 kn i to za pakiranje od 250 ml. Luksuzno, ha?

viber image

Idući proizvod koji ću predstaviti je Nikel-ov proizvod, Anticelulitno ulje s grejpom od 100 ml, dakle, puno pakiranje. Cijena mu je 109,90 kn. Mislim da nemam puno celulita, a i to malo što imam sam lijena tretirati nekoliko puta dnevno (manje od toga nema smisla) tako da mislim da će ovo biti jedan od proizvoda koji će u ladici čekati neke bolje dane. Ili će naći put do frendice koja se tracka cijelu godinu, s uspjehom ili bez, ali ne da se!

7d2913a30e5559189bc0bb29b15fa1bacdb7b5f7d31377789fe110412307e517

U kutiji su bile i Apipol kapsule s propolisom i vitaminom c za imunitet. 50 kom je u bočici, uzimaju se 1 x dnevno koje također ne mislim koristiti trenutno jer dojim pa radije ne bih eksperimentirala s propolisom… Ali evo, ovo je dokaz da bismo u nekoj od idućih kutijica mogle očekivati i Andol 100 i Neofen 400, zar ne? Malo mi je glupo to što su počeli ubacivati sve i svašta, od kad preparati za imunitet spadaju u “beauty” rubriku? Isto ću napraviti malu digresiju, sad kad mi je palo na pamet. U ovom box-u su bila i 4 umjetna cvijeta, dakle, bez stabljike, samo cvijetovi. To kao da je otkinuto s nekog nadgrobnog aranžmana i ubačeno u kutiju – em su ružni, em nemaju nikakvu funkciju em me uopće nisu razveselili… Dakle, tko god je odgovoran za punjenje kutija, nema ukusa po meni… Nisam ih poslikala, iz principa. No, vratimo se proizvodima. Evo kapsula na slici ispod:

cb85edafe14344ad17e649f0e95c4cbfbaffa34e2364cdecfafa611a292be9c2

U kutiji su bili i: Nivein tester kreme za čišćenje, Ziaja testeri (Naranča maslac gel za tuširanje, Kozje mlijeko losion za tijelo, Kozje mlijeko dnevna krema za lice, Sensitive skin noćna krema za lice) i Eminence Organics Skin Care 3 različita testera.

Još dva proizvoda zaslužuju par redaka ovog posta. To su sapun Cowshed u originalnoj veličini od 160 gr kojemu je cijena 100 kn, wtf??? Nisam ga još isprobala, ali za te novce ne znam što bi trebao raditi… Nadam se da se varam i da zaista bude vrijedio te da će pobiti sve moje predrasude o sapunima.

viber image 2

Yves Rocher vodootporna zelena olovka za oči (iako ne koristim olovke baš često ni mnogo) po meni je jedini proizvod koji se ZAISTA, ali baš ZAISTA trebao naći u ovoj kutijici. Originalne je veličine i cijena joj je 50 kn inače. Nemam osjetljive oči, ali vjerujem da bi i ljudima s osjetljivim očima bila dobra jer je obogaćena ekstraktom kamilice, dermatološki i oftamološki testirana. Isprobala sam ju i jako je ugodne, kremaste teksture i klizi po koži.

viber image 4

Eto, to je moj osvrt na proizvode iz srpanjskog Beauty Box-a. Kao što možete vidjeti, u njoj se našlo svega i svačega i po meni, dosta je stvari koje nikad ne bih stavila u nju. Ali to je samo moje mišljenje. Naravno da ima djevojaka kojima je baš super anticelulitno ulje jer se i inače trackaju s njim, a sad ga barem ne budu morale kupiti. Ili onih koje piju preparate za imunitet pa će se sada pokriti skoro dva mjeseca s ovih 50 kapsula. Sve ja to poštujem i bit kutije je da te iznenadi sadržajem, zbog toga ju uzimam. A normalno da nisu sva iznenađenja i ugodna. Sve u svemu, dobila sam proizvode koji višestruko premašuju cijenu kutijice; neke ću iskoristiti, neke pokloniti. Najveći promašaj je ono spomenuto plastično cvijeće i takvih iznenađenja ne bih željela više… Hvala na pažnji i do čitanja.

 

3 misli o “Beauty Box kutijica

  1. Lerbolario obožavam iako mi je dati toliko novca za njihove šampone uvijek bilo too much. Ali su mi zato njihove kreme za tijelo, pekmez za sunčanje i parfemi odlični. Nikel mi je općenito odličan brend i nikad se nisam razočarala niti s jednim proizvodom koji sam imala.
    Inače, i meni se puno više sviđaju žena hr kutijice

    Liked by 1 person

Komentiraj